Om oss

Om oss

Klemetsrud Dyreklinikk ble åpnet i februar 2019 av veterinær Reidun Gut-à Porta.

 

Vi er en liten lokal bedrift som behandler hunder, katter, kaniner og gnagere. Her får dere hjelp til å forebygge sykdom med vaksiner og kosttilskudd og vi hjelper dere når dyret er sykt.

 

Husdyrene våre (hunder, katter og kaniner) lever lenger enn de gjorde før og det er viktig å gi dem et godt liv og en god alderdom. God helse er en forutsetning for dette og vi vil sammen med dere forsøke å hjelpe dyret å ha det bra hele veien.

 

Vi er klar over at et veterinærbesøk kan være stressende og tilstreber en hyggelig opplevelse for både dyr og eier.


Reidun

Annika

Reidun Gut-à Porta (daglig leder og veterinær)


Jeg ble uteksaminert fra Norges veterinærhøyskole i 2003. Etter endt utdannelse jobbet jeg først i kombinert praksis. I 2006 startet jeg å jobbe utelukkende med kjæledyr, med prioritet på hund, katt, kanin og gnagere. Jeg har allsidig kompetanse og trives med å ta kurs for å holde meg oppdatert og lære mer på forskjellige fagfelt. Tannbehandling og forebyggende tannhelse er et område jeg har jobbet mye med og har stor interesse for. Andre interessefelt er narkose og kirurgi.


Annika Gut (assistent)


Siden februar 2019 har jeg jobbet på Klemetsrud Dyreklinikk. Jeg er utdannet apotektekniker, men har 8 års erfaring fra jobb på dyreklinikk. Mine arbeidsoppgaver er alt fra å ta telefoner og sitte i resepsjonen til å overvåke dyrene under narkose.


Eira

Thea

Eira Moen Attaei (veterinærstudent)


Jeg startet studiene på Norges veterinærhøyskole i 2018, og går nå på siste året. Begynte å jobbe her på Klemetsrud dyreklinikk med midlertidig studentlisens våren 2023. Er for tiden spesielt interessert i skjelettsystemet og bildediagnostikk samt øyne, men synes alle fagfelt er veldig spennende.

Thea Nissen (dyrepleier og veterinærstudent)


Jeg ble uteksaminert dyrepleier fra Norges veterinærhøyskole våren 2023, og startet videre på veterinærmedisin samme høst. Ved siden av jobb og studier driver jeg med hund og hest.Renate

OBS! Renate tar dessverre ikke i mot pasienter for øyeblikket


Renate Nydal (veterinær, veterinærkiropraktor, NMBU sertifisert i fysioterapi og rehabilitering av smådyr, og adferdskompetanse)


Jeg har siden juni 2019 vært tilsluttet Klemetsrud Dyreklinikk.

Hovedsakelig jobber jeg med hundens bevegelsesapparat, og tilbyr veterinærkiropraktikk, manuellterapi, fysioterapi, rehabilitering, laserbehandling og ulike behandlingsteknikker og tilnærminger innen disse områdene.

 

For mer informasjon, se min nettside: www.renatenydal.no

Timebestilling gjøres direkte til meg via kontaktskjema på nettside, ellers sms til 97479005 (man-fre). Oppgi at du ønsker time på Klemetsrud Dyreklinikk